Category: Shëndetësi

Kripa apo sheqeri, cili është më i dëmshëm për organizmin, ekspertët japin përgjigjien

Kripa apo sheqeri, cili është më i dëmshëm për organizmin, ekspertët japin përgjigjien

Konsumi i tepruar i sheqerit dhe i kripës shoqërohet me jo pak probleme shëndetësore, por duhet të dini se ndryshe
Read More
“Brokokoli është e vetmja perime që ju nevojitet për shëndet të mirë”

“Brokokoli është e vetmja perime që ju nevojitet për shëndet të mirë”

Herën tjetër që dëshironi ta bëni një smoothie me perime, lirisht mund t’i lini anash dhe t’i jepni përparësi bronkolit. Sipas Dr.
Read More
Pesë shprehi të përditshme me të cilat shkatërroni shëndetin

Pesë shprehi të përditshme me të cilat shkatërroni shëndetin

Pirja e duhanit, konsumimi i shpejtë i ushqimit ose shijimi i tepërt i alkoolit… edhe zogjtë në degë i dinë
Read More
How to use apple cider vinegar for effective weight loss

How to use apple cider vinegar for effective weight loss

Everyone is looking to lose weight these days, but most people miss the one key to just how easy it…
Read More
The difference between looking good and feeling good

The difference between looking good and feeling good

Everyone is looking to lose weight these days, but most people miss the one key to just how easy it…
Read More
What to wear this spring no matter What you’re up to

What to wear this spring no matter What you’re up to

Everyone is looking to lose weight these days, but most people miss the one key to just how easy it…
Read More
6 Surprisingly simple tips for successfully renovating your home

6 Surprisingly simple tips for successfully renovating your home

Everyone is looking to lose weight these days, but most people miss the one key to just how easy it…
Read More
The biggest health hurdles entrepreneurs face, and how to combat them

The biggest health hurdles entrepreneurs face, and how to combat them

Everyone is looking to lose weight these days, but most people miss the one key to just how easy it…
Read More
10 Reasons why your dad doesn’t actually want your father’s day gift

10 Reasons why your dad doesn’t actually want your father’s day gift

Everyone is looking to lose weight these days, but most people miss the one key to just how easy it…
Read More
14 Questions you need to ask yourself before entering a new relationship

14 Questions you need to ask yourself before entering a new relationship

Everyone is looking to lose weight these days, but most people miss the one key to just how easy it…
Read More