Qyteti më i mirë në botë për studentët?

Londra është listuar në vendin e parë si qyteti më i mirë në botë për studentët. Kompania Quacquarelli Symonds (QS) e specializuar në të dhënat e edukimit të lartë ka renditur më parë Montrealin dhe Parisin në vendin e parë.…

Apple po vjen me iPhone XL?

iPhone i ardhshëm dhe më i madh i Apple, potencialisht i quajtur iPhone XL, mund të jetë i planifikuar për të marrë ekranin më të shkëlqyer ndonjëherë – më të ndritshëm se iPhone X. Apple pritet të përdorë një ekran LCD në iPhone XL, në…