Sun. Mar 24th, 2019

G. Mavriq: Ada e Bunës (Foto nga Droni)

Ada e Bunës: të shikuarit e perëndimit të diellit nga objektivi i Gëzim Mavriqit, është një përvojë unikate dhe moment i papërsëritshëm në jetë.

Shkarko Fotografin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *