Category: Portreti

Portreti i Hajredin Kovaçit (VIDEO)

Portreti i Hajredin Kovaçit (VIDEO)

“Portreti” i televizionit Teuta me gazetaren Hatixhe Nelaj kësaj radhe fokusin e emisionit ja dha ish të burgosurit politik,shkrimtarit dhe
Read More