Category: Rajon

Rezidenca sekrete që dikur ishte një vilë e shtrenjtë presidenciale – këtu dikur pushonte Tito, dhe kështu duket sot (Foto/Video)

Rezidenca sekrete që dikur ishte një vilë e shtrenjtë presidenciale – këtu dikur pushonte Tito, dhe kështu duket sot (Foto/Video)

Dikur një ndërtesë madhështore, sot është një ndërtesë e shkatërruar. Miliona turistë që vizitojnë liqenet e Plitvicës gjatë vitit nuk
Read More
Rruga Shëngjin-Velipojë: DO TË PËRSHKOHET PËR 19 MINUTA, NË IDE LIDHJA ME ULQIN

Rruga Shëngjin-Velipojë: DO TË PËRSHKOHET PËR 19 MINUTA, NË IDE LIDHJA ME ULQIN

Projekti infrastrukturor Shëngjin – Velipojë është një investim strategjik mjaft i rëndësishëm i qeverisë së Shqipërisë me vlerë 3.8 miliardë
Read More
Plagoset gazetarja që po hetonte Qeverinë e Serbisë

Plagoset gazetarja që po hetonte Qeverinë e Serbisë

Një gazetare e njohur për hetimin e korrupsionit në biznes dhe qeveri, u qëllua dhe u plagos përpara shtëpisë së
Read More
Gurakuqi: DREJTIMI POLITIK I PARTIVE SHQIPTARE NË ULQIN REDUKTOHET NË ZERO

Gurakuqi: DREJTIMI POLITIK I PARTIVE SHQIPTARE NË ULQIN REDUKTOHET NË ZERO

Deputeti i Partisë Demokratike, Romeo Gurakuqi ka reaguar përmes një statusin në rrjetin e tij social FBduke denoncuar mospërfaqësimin politikë…
Read More
Ambasadori i Francës trondit me deklaratat kundër ligjit për gjuhët

Ambasadori i Francës trondit me deklaratat kundër ligjit për gjuhët

Ambasori i Francës, Kristijan Timonie ka dhënë një deklaratë të çuditshme pas miratimit të Ligjit për gjuhët në Parlamentin e
Read More
Marilyn Monroe’s beauty secrets: The most surprising tips from Hollywood’s ultimate icon

Marilyn Monroe’s beauty secrets: The most surprising tips from Hollywood’s ultimate icon

Everyone is looking to lose weight these days, but most people miss the one key to just how easy it…
Read More