Category: Kuzhina

Ëmbëlsirë kapuçino me tri petë, gati në çast

Ëmbëlsirë kapuçino me tri petë, gati në çast

Do t’ju vijë keq që më parë nuk e keni provuar. Përbërësit: ▪ 5 vezë, ▪ 100–150 g sheqer, ▪
Read More
Shejku me shumë proteina

Shejku me shumë proteina

Shejku me proteina paraqet pëzierje ideale të përbërësve të cilat do të ushqejnë muskujt dhe do t’i japin trupit energji…
Read More