Category: Cult

Inva Mula in Ulqin, Friday 07.09.2018

Inva Mula in Ulqin, Friday 07.09.2018

It’s that time of the year, International Festival of Classical Music “Belcanto Dolcinio” coming up! September 7-9, 2018. Save the
Read More
Në ishullin Ada: ME 24 DHE 25 MAJ DO TË MBAHET SEANEMA GREEN

Në ishullin Ada: ME 24 DHE 25 MAJ DO TË MBAHET SEANEMA GREEN

OJQ Unë veproj dhe Seanema Green kanë përgatitur një program filmik dhe diskutime të hapura me publikun rreth rëndësisë së
Read More
Ministria e kulturës: KALAJA E ULQINIT – E MIRË KULTURORE ME RËNDËSI NACIONALE

Ministria e kulturës: KALAJA E ULQINIT – E MIRË KULTURORE ME RËNDËSI NACIONALE

Drejtoria për Mbrojtjen e të Mirave Kulturore të Malit të Zi solli vendimin me të cilin përcaktohet statusi i të
Read More
Këshilla të dobishme për muajin e Ramazanit

Këshilla të dobishme për muajin e Ramazanit

Agjërimi shkon përtej vetëmohimit të ushqimit dhe pijes. Në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit, një nga studiuesit myslimanë thotë
Read More
Në kalanë e Mbretëreshës ilire- Teuta

Në kalanë e Mbretëreshës ilire- Teuta

Shkruan: Gazmend Çitaku Fotografitë: Gëzim Mavriqi, Sami Flamuri 13 maj 2018. Ditë e diele. Moti jo shumë i keq nga
Read More
Bukuritë e natyrës shqiptare, nga Ulqini deri në Pargë, nën penelin e piktorit Arben Kristani

Bukuritë e natyrës shqiptare, nga Ulqini deri në Pargë, nën penelin e piktorit Arben Kristani

Bukuritë e natyrës shqiptare nën penelin e Arben Kristanit Bukuritë e natyrës shqiptare, nga Ulqini deri në Pargë, ku përtej
Read More
B.SINA: SHFAQJA “NANA” E TEATRIT “TEUTA” DHE KONCERTI “BELCANTO DOLCINO” PRITEN ME DUARTROKITJE NË NY

B.SINA: SHFAQJA “NANA” E TEATRIT “TEUTA” DHE KONCERTI “BELCANTO DOLCINO” PRITEN ME DUARTROKITJE NË NY

Më datë 6 maj ka qenë teatri “Teuta” nga Ulqini, i cili do të shfaqte dramën “Nana” në teatrin e
Read More
M.Karaxhiq: SË SHPEJTI FILLON XHIRIMI I SERIALIT TË RI NË ULQIN

M.Karaxhiq: SË SHPEJTI FILLON XHIRIMI I SERIALIT TË RI NË ULQIN

Aktori dhe producenti Mima Karaxhiq paralajmëroi se këtë muaj në Ulqin do të fillojë xhirimi i një projekti të madh
Read More
MALL

MALL

Poezi nga: Ismail Kadare Ca pika shiu ranë mbi qelq. Për ty unë befas ndjeva mall. Jetojmë të dy në
Read More