AvatarWorld NewsMay 14, 2018
Arben-Kristani-ulqini-pikture.jpg

2min120

Bukuritë e natyrës shqiptare nën penelin e Arben Kristanit

Bukuritë e natyrës shqiptare, nga Ulqini deri në Pargë, ku përtej kufijve ruhen historia, gjuha, tradita dhe zakonet, u shfaqën për publikun nën penelin e piktorit Arben Kristani.

Ekspozita “Skaje” e piktorit Kristani u hap në ambientet e Muzeu Historik Kombëtar në Tiranë.

Në këtë ekspozitë Arben Kristani përfaqësohet me rreth 53 punime me teknikën në vaj dhe akuarel, në gjini të peizazhit dhe natyrës.

Ceremoninë e hapjes së kësaj ekspozite e përshëndeti drejtori i Muzeut Historik Kombëtar, Dorian Koçi, i cili tha se kjo ekspozitë sjell për të gjithë artdashësit peizazhet, portretet, natyrat e qeta dhe të gjitha eksplorimet që Arbeni ka bërë në krahina të ndryshme të Shqipërisë, “kudo që e bukura i ka tërhequr syrin prej artisti”. /ATA/


AvatarWorld NewsMay 9, 2018
31948343_2055468421398758_7619992150335291392_n-1140x684-1024x614.jpg

4min130

The U.S. Army Europe Band and Chorus is an 18-piece show band consisting of a rhythm section, horns, and vocals stationed in Sembach, Germany.  They bring a high energy, family friendly show to audiences throughout Europe.  The performance will feature singing, dancing, and music from artists such as Michael Jackson, Bruno Mars, Stevie Wonder, and The Weekend

They will perform in the Cultural Centre Ulcinj on May 15 at 7 pm.

They will perform in the KIC “Budo Tomovic” on May 16 at 8 pm.

 

Staff Sgt. Stephen Edgerton shows his “bass face” during the annual Concert on the Lawn series, May 18, 2017, in Wiesbaden, Germany. U.S. Army photo by Spc. Joseph Agacinski/released.
Sgt. Anthony Wong, saxophone, performs during the annual Concert on the Lawn series, May 18, 2017, in Wiesbaden, Germany. U.S. Army photo by Spc. Joseph Agacinski/released.
Sgt. Andrea Griffith sings during the annual Concert on the Lawn series, May 18, 2017, in Wiesbaden, Germany. U.S. Army photo by Spc. Joseph Agacinski/released.

Entrance for both shows is free, but the number of seats is limited. Make sure to reserve your place on time!

 About us

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.


CONTACT US

CALL US ANYTIME