CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes njoftuan se me 10 Maj, pa energji elektrike do të jenë:

– Në periudhën prej orës 11 deri në 14:30: Shtoji poshtë dhe lartë, Reçi dhe Ada e Bunës.

– Në periudhën prej 10 deri në 14: Zona e qytetit (drejtimet kah: Bratica, Mavriani, Krruçi, si dhe Gaçi, Shëngjergji, Rruga e Kripores dhe Fusha e Ulqinit),

– Në periudhën prej orë 08 deri në 14:30 – Shtoj (zona tek autokampi Toni).

Source/Ulinfo.com

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*